Het team en de groepen

De organisatie van ons onderwijs

Onze school telt op 1 september 2021 163 leerlingen. Gedurende het schooljaar stromen er nog nieuwe leerlingen in. Ons team bestaat uit leerkrachten, een conciërge, een afstemmingscoördinator en de directeur.

Onze school biedt stagiaires van de pabo, alpo, pedagogiek, ROC en ALO de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen. Daarnaast bieden wij de ruimte aan scholieren en studenten om kortlopende stages uit te voeren.  Stagiaires werken in de klas onder verantwoordelijkheid van de groepsleerkracht.

De kinderen zijn het komende schooljaar als volgt verdeeld over de jaargroepen:

Het team en de groepen 2021-2022

Groep 1/2: Belinda Heijmans (maandag, dinsdag, woensdag) en Rosanne Evers-Janssen (woensdag, donderdag, vrijdag). Belinda en Rosanne werken om-en-om op woensdag.
Groep 2/3: Joost van de Locht (maandag tot en met vrijdag)
Groep 3/4:  Lisette (maandag, dinsdag, woensdag, donderdag) en Marian Peters (vrijdag)
Groep 5/6:  Katja Bultink (maandag, dinsdag) en Antoinette van Teeffelen (woensdag, donderdag, vrijdag)
Groep 6/7:  Jos van Moerkerk (dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag) en Stan Bons (maandag)
Groep 7/8: Marc Zegers (maandag, dinsdag, woensdag) en Joris Derks (woensdag, donderdag en vrijdag). Marc en Joris werken om-en-om op woensdag.

Gymlessen: Katja Bultink verzorgt de gymlessen voor de onder- en bovenbouw op donderdag en vrijdag.

Daarnaast worden wij gedurende het jaar ondersteund door een aantal studenten vanuit de Hogeschool Arnhem en Nijmegen en het ROC.

Directeur: Otto Vrijhof en Roel Kuppens, interim

Afstemmingscoördinator: Karin van Dop

Conciërge: Peter Janssen (dinsdag en donderdag)

Ouder: ‘Basisschool Breedeweg is een kleine, hechte school waar ons kind zich heel goed voelt’

Op zoek naar een school voor uw kind in Groesbeek?

Basisschool Breedeweg
SIENN