Het team en de groepen

De organisatie van ons onderwijs

Onze school telt op 1 september 2020 156 leerlingen. Gedurende het schooljaar stromen er nog nieuwe leerlingen in. Ons team bestaat uit leerkrachten, een conciërge, een afstemmingscoördinator en de locatiedirecteur.

Onze school biedt stagiaires van de pabo, alpo, pedagogiek, ROC en ALO de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen. Daarnaast bieden wij de ruimte aan scholieren en studenten om kortlopende stages uit te voeren.  Stagiaires werken in de klas onder verantwoordelijkheid van de groepsleerkracht.

De kinderen zijn het komende schooljaar als volgt verdeeld over de jaargroepen:

Het team en de groepen 2020-2021

Groep 1/2 A: Joost van de Locht (maandag tot en met vrijdag)
Groep 1/2 B: Belinda Heijmans (maandag dinsdag en woensdag om de week) en Marian Peters (woensdag om de week, donderdag, vrijdag)
Groep 3: Gaby Buitelaar-Vergeer (maandag tot en met donderdag) en Antoinette van Teeffelen (vrijdag)
Groep 4/5:  Hannie Arts (maandag, dinsdag en woensdag om de week) en Rosanne Evers-Janssen (woensdag om de week, donderdag, vrijdag)
Groep 5/6:  Katja Bultink (maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag) en Antoinette van Teeffelen (woensdag)
Groep 6/7:  Jos van Moerkerk (maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag) en Antoinette van Teeffelen (donderdag)
Groep 8: Stan Bons (maandag en dinsdag) en Marc Zegers (woensdag, donderdag en vrijdag)

Daarnaast worden wij gedurende het jaar ondersteund door een aantal studenten vanuit de Hogeschool Arnhem en Nijmegen en het ROC.

Onderwijsassistent: Zoë van der Haagen (dinsdag, donderdag en vrijdag)

Directeur: Frank van Dijk (maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag)

Afstemmingscoördinator: Janette Janssen (wisselend aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag)

Conciërge: Peter Janssen (dinsdag en vrijdag)

Ouder: ‘Basisschool Breedeweg is een kleine, hechte school waar ons kind zich heel goed voelt’

Op zoek naar een school voor uw kind in Groesbeek?

Basisschool Breedeweg
Webdesign door F-Graphics